Invitasjon til første medlemsmøte

Vi inviterer til vårt første møte i organisasjonen Bevar mørket! Møtet blir avholdt den 14. januar kl. 19.00, og skjer på Teams. Formålet med møtet er å opplyse om organisasjonens planer for videre arbeid, og informere om de forskjellige interessegruppene vi ønsker å etablere innen organisasjonen.  

Gruppene har foreløpig fått følgende merkelapper:  
– Belysning i arkitektur og landskap  
– Vegbelysning  
– Forum for elektrikere og installatører  
– Helse- og naturpåvirkning

– Stjernebygd og stjerneby – status i ditt område 

– Nasjonal regulering av lysforurensing  
– Markedsføring og nettsider  

Kom med dine innspill i møtet, og bli med å utvikle organisasjonen! Møtet vil ha en bolk der deltagerne kan delta i gruppen de er mest nysgjerrig på eller har noe de vil bidra med. Vi håper du har anledning til å bli oss å utvikle organisasjonen, slik at vi når flest mulig med god informasjon og gode belysningsløsninger. 

Du kan sikre deg en plass i møtet nå ved å melde deg på her:

[wpforms id=»113″ title=»false» description=»false»]

Om du er kjent med Teams og vil logge deg på møtet når alt er klart, kan du bruke denne lenken:  Click here to join the meeting 

NB Deltakelse forutsetter at du kan åpne Teams via din nettleser (Google Chrome eller MS Edge) eller at du installerer Teams-appen på din maskin. Om du er usikker på hvordan dette gjøres, er det mulig å følge lenken over før møtet starter for å installere/teste tilkoblingen.

Har du ikke tid den 14.januar? Meld deg inn i foreningen og bli med neste gang. Medlemskap er gratis!