Innkalling til gruppemøter

Mandag – torsdag i uke 11 (førstkommende) arrangeres Bevar mørkets andre omgang med gruppemøter. Etter første runde fikk vi kartlagt hvor innsatsen til hver gruppe kan ligge. Når vi samles igjen denne gangen, skal vi velge ut hvilket eller hvilke tiltak som skal gjennomføres i hver gruppe. 

Responsen Bevar mørket har fått av sitt arbeide har vært enormt så langt. Det krever ikke mye arbeid, så om vi nå setter oss noen overkommelige mål til nye veiledere, kronikker, facebook-innlegg, osv. vil vi nå langt med vårt budskap!

Her er dato og klokkeslett med lenker til alle Teams-møtene. Alle møtene er satt til å være 1,5 timer. Klikk på lenken noen minutter før møtet starter for å delta: 

Ønsker du å bli med i foreningen vår, meld deg på vår e-postliste eller ta kontakt.

2 kommentarer til «Innkalling til gruppemøter»

  1. Så flott at noen tar tak i dette. Vi har hytte uten strøm og synes det er trist med all lysforurensning på fjellet. Vi kjempet mot strømmen nettopp pga lysforurensningen vi var redd for ville komme. Det er ikke like fint å gå tur i måneskinn når utelyesne står på over alt.

    1. Hei Berit. Vi kommer til å jobbe litt med hyttefelt som en egen problemstilling i flere av gruppene, bl.a. Nasjonal regulering. Bli gjerne med i arbeidet. Målet er å få omtalt lysforurensning i arealplaner og forskrifter, slik at alle fremtidige hyttefelt må ta hensyn til strølyset. Ellers kommer det veiledere som viser hvordan hver enkelt kan ta tak i belysning på egen hytte og gjøre den mer mørkevennlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *